PRO PLAN Large Puppy Robust - OPTISTART 1 x 12kg

  • NOK 100,00

Valper av store og meget store raser (voksenvekt over 25 kg) inntil 24 måneder, som har en robust fysikk. Eksempler: basset hound, barner sennenhund, blodhund,

Produktet er dessverre utsolgt.
Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

Artikkelnummer: 120341
Leverandør: Purina - ProPlan
Del

Valper av store og meget store raser (voksenvekt over 25 kg) inntil 24 måneder, som har en robust fysikk. Eksempler: basset hound, barner sennenhund, blodhund, bullmastiff, komondor, mastiff, newfoundlandshund, retriever, rottweiler, og sankt bernhardshund.

Komplett fôr til valper av store raser med en robust fysikk (over 25kg som voksen).

Purina Pro Plan Puppy Large Robust OPTISTART er utviklet for å imøtekomme de spesifikke ernæringsmessige behovene til valper av store raser (>25 kg voksen vekt) med en robust fysikk, fra 2 til 24 måneder. Valper av store robuste raser har fra naturens side en tendens til lavere metabolisme (de bruker mindre energi) sammenlignet med valper av store atletiske raser. Dette produktet er spesielt utviklet med mindre kalorier* og spesielle næringsstoffer som støtter den robuste fysikken samtidig som den bidrar til å fremme en slank kroppsmasse.

OPTI START
Inneholder råmelk, som er rik på naturlige antistoffer og som finnes i morens første melk, og som beviselig* styrker forsvarsresponsen og hjelper til å forsterke beskyttelsen valpen fikk fra sin mor. Råmelken bidrar også til en optimal balanse av gode og dårlige bakterier i valpens tarmsystem, for å hjelpe ham til å stå imot vanlige valpeplager

ROBUST PHYSIQUE
Inneholder en kombinasjon av L-karnitin og passende menger av proteiner og fett for å støtte en harmonisk vekst for en sunn leddutvikling, fordi hunder med robust fysikk har en tendens til lettere å øke vekten.

BRAIN AND VISION
Inneholder DHA, en Omega-3 fettsyre som finnes naturlig i morens melk, som er essensielt for optimal utvikling av hjernen og synet.