ACTIVE fullfor proteinrikt 500g

  • NOK 26,00

ACTIVE er vår bestselgende serie av fullfôr. Serien består av tre varianter og til tross for navnet passer serien de fleste voksne hunder. Du justerer ganske en

Produktet er dessverre utsolgt.
Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

Artikkelnummer: 180030
Leverandør: VOM og Hundefor
Del

ACTIVE er vår bestselgende serie av fullfôr. Serien består av tre varianter og til tross for navnet passer serien de fleste voksne hunder. Du justerer ganske enkelt fôrmengden etter din hund behov. Alle produktene er sammensatt av næringsrike råvarer fra forskjellige dyrearter tilsatt en vitamin- og mineralpremix. ACTIVE dekker hundens daglige behov for næringsstoffer, du behøver ikke tilsette noe annet.


ACTIVE Proteinrikt Fullfôr 500g pølser er basert på spesielt utvalgte råvarer som gir fôret et noe høyere innhold av protein sammen med et betydelig lavere fettinnhold. Fôret er sammensatt av kjøtt, skinn og bein fra kylling, storfevom, storfelever, laks og kokt egg. Dette er en allsidig variant som faller i smak hos de fleste hunder og den er godt egnet både ved restitusjon, til hunder som lett går opp i vekt, skal slankes eller under opptrening. Passer til voksne hunder.