ACTIVE fullfôr proteinrikt pose 560 gram

  • NOK 44,00

ACTIVE Proteinrikt Fullfôr 560g kjøttboller. Basert på spesielt utvalgte råvarer som gir fôret et noe høyere innhold av protein sammen med et betydelig lavere f

Produktet er dessverre utsolgt.
Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

Artikkelnummer: 180040
Leverandør: VOM og Hundefor
Del

ACTIVE Proteinrikt Fullfôr 560g kjøttboller. Basert på spesielt utvalgte råvarer som gir fôret et noe høyere innhold av protein sammen med et betydelig lavere fettinnhold. Fôret er sammensatt av kjøtt, skinn og bein fra kylling, storfevom, storfelever, laks og kokt egg. Dette er en allsidig variant som faller i smak hos de fleste hunder og den er godt egnet både ved restitusjon, til hunder som lett går opp i vekt, skal slankes eller under opptrening. Passer til voksne hunder.

ACTIVE er vår bestselgende serie av fullfôr. Serien består av tre varianter og til tross for navnet passer serien de fleste voksne hunder. Du justerer ganske enkelt fôrmengden etter din hund behov. Alle produktene er sammensatt av næringsrike råvarer fra forskjellige dyrearter tilsatt en vitamin- og mineralpremix. ACTIVE dekker hundens daglige behov for næringsstoffer, du behøver ikke tilsette noe annet.